On ollut aikamoinen tauko päivityksissä, jotenkin on tuntunut siltä, etten uskalla kirjoittaa... jos jokin vaikka meneekin pieleen. Hölmöä, ehkä.

Kuitenkin, nyt on siis menossa jo raskausviikko 17+3. Puoliväli lähestyy uhkaavasti. Viimeisimmässä ultrassa näkyi yksi pienokainen, jolla kaikki oli hyvin ja myöhemmin toisella neuvola/ lääkäri käynnilläkin kaikki oli niin kuin pitääkin. Jotenkin en vain ole asiaa täysin vieläkään sisäistänyt raskautta, ehkä sitten, kun alan tuntea ötökän liikkeet. =) Viime viikon torstaina olin sokerirasitustestissä. Tapahan se on tuokin viettää hiihtolomaa, olemalla kaksi ja puoli tuntia arvauskeskuksessa kökkimässä... Ja kun ei ne meinaa koskaan löytää suonia, melkein vintissä pimeni, kun kaivelivatten... =( Ei kivaa, mutta se on onneksi ohi. Eikä ole neuvolan tätiltä tullut ainakaan vielä soittoa, joten kaikki lieni kunossa.

25. pvä olisi seuraava neuvola käynti, siellä ei tällä kertaa pitäisi olla mitään ihmeellistä tiedossa. Ja aprillipäivänä pääsemme seuraavaan ultraan, arvuuttelemaan kumpi sieltä on tulossa. Toivottavasti kätilö ei huijaa moisen päivän kunniaksi... =D